Gradini frumoase amenajate in balcon – mici oaze de verdeata

Foarte multe apartamente au balcoane mici care devin spatii de depozitare neamenajate si insalubre. Pentru a pune in valoare aceste balcoane trebuie sa le curatati si sa va faceti un plan pentru amenajare. O solutie interesanta este amenajarea unei mici gradini in balcon. Veti avea un spatiu plin de verdeata, unde va veti putea sa va beti cafeaua sau ceaiul in diminetile frumoase sau veti putea admira peisajul urban de la inaltime. In continuare va prezentam cateva fotografii cu gradini mici amenajate in balconul de la bloc, care speram sa fie pe placul vostru.

 

Gradina mica pe balcon

 

GALERIE POZE

 Amenajarea unei gradini intr-un balcon mic nu este foarte costisitoare. Cea mai simpla solutie este folosirea ghivecelor cu flori decorative sau plante verzi. Vasele mai mari se pot aseza pe marginea balconului iar cele mai mici pot fi suspendate de tavan, sau pot fi puse pe diferite rafturi sau dulapuri. Glastrele cu flori pentru interior sunt o alta solutie la fel ca si suporturile care se fixeaza pe peretii balconului. Plantele agatatoare sunt potrivite pentru un astfel de spatiu, deoarece creaza un spatiu umbros unde va veti putea racori in zilele cu vreme caniculara. Pentru a va putea bucura de acest spatiu veti putea folosi un mobilier format dintr-o masuta de cafea si fotolii, scaune sau chiar o canapea. Plantati flori colorate pentru a inveseli spatiul si asortati eventualele decoratiuni cu florile sau plantele decorative din balcon.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu gradini amenajate pe balcoane mici si ca le veti distribui si prietenilor vostri de pe facebook.

Sursa foto