Gradini de legume sau flori pentru spatii mici – am gasit solutia ideala pentru ele

Sa ai o gradina de legume mica e ca si cum ai locui intr-o casa de mici dimensiuni. Desi nu este o situatie ideala, exista totusi cateva solutii care va pot ajuta sa cresteti legumele favorite sau plantele aromatice chiar daca aveti o gradina de mici dimensiuni. Straturile inaltate sunt cea mai simpla solutie, deoarece acestea pot fi construite in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie. In plus, acestea pot reprezenta si o decoratiune frumoasa pentru gradinile sau curtile de mici dimensiuni. Veti gasi in continuare asadar, o colectie de fotografii cu straturi inaltate pentru legume care sunt potrivite pentru gradinile si curtile mai mici.

Straturi inaltate legume cu forme diverse

GALERIE POZEDaca aveti o casa cu o gradina mica si sunteti pasionat de gradinarit atunci trebuie sa va construiti cateva straturi inaltate pentru legume. Acestea se construiesc foarte usor, putand fi facute din materialele care v-au ramas de la ultima amenajare precum lemn, tabla sau caramizi. Straturile inaltate pot avea ce forma doriti iar pentru inaltime va trebui sa luati in considerare ce legume vreti sa cultivati. Pentru a putea ingriji mai usor legumele, puteti amenaja o banca pe marginea straturilor inaltate, putand astfel si sa va relaxati in aer liber. Pentru spatiile foarte inguste puteti incerca amenajarea unor straturi inaltate pe mai multe niveluri care va vor permite sa cultivati si legume agatatoare precum fasole sau castraveti.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu straturi inaltate de legume si plante aromatice si ca veti incerca sa va construiti si voi un astfel de strat in gradinile voastre.

Sursa foto