Gradini cu cactusi si plante suculente – idei interesante de amenajare

Cactusii sunt plante usor de intretinut astfel incat le puteti folosi pentru decorarea gradinilor sau pentru crearea unor mici gradini interioare. Puteti sa combinati cactusii cu diferite plante decorative sau suculente, cu flori sau cu arbusti pentru a crea adevarate gradini exotice. Alegeti specii de cactusi cu un colorit intens sau care au flori frumoase. Folositi vase si suporturi pentru plantarea cactusilor pentru a-i putea muta intr-un spatiu incalzit atunci cand temperaturile scad. In continuare va prezentam cateva fotografii cu gradini cu cactusi atat pentru exterior cat si pentru interior, pe care speram sa le apreciati.

Gradina cu cactusi infloriti


GALERIE POZE

 Cactusii au forme diverse astfel incat pot reprezenta o interesanta decoratiune de gradina. Fie ca sunt rotunzi sau alungiti, cu tepi mari sau mici, aceste plante ne duc cu gandul la locuri insorite sau exotice. Aveti grija sa nu puneti cactusii prea aproape de alei si asigurati-va ca ati atentionat copii sa nu se joace in apropierea lor. Gradinile interioare in miniatura cu cactusi sunt foarte usor de amenajat. Alegeti un vas decorativ de diferite dimensiuni si plantati difersi cactusi si plante suculente cu diferite nuante de verde. Puneti apoi vasul pe pervaz, pe un suport fixat pe perete sau pe o masa si veti avea parte de o decoratiune interesanta si incantatoare.

Speram ca ati fost placut impresionati de aceste fotografii cu gradini cu cactusi si ca va doriti si voi sa aveti astfel de plante in gradini sau in case.

Sursa foto