Gradini atragatoare si interesante cu pomi fructiferi

Foarte multe persoane care doresc sa achizitioneze o casa cu gradina doresc sa infiinteze si o mica livada. Pomii fructiferi ofera un decor deosebit de interesant gradinilor, incepand din primavara cand infloresc si pana toamna tarziu cand se coc fructele. Pe langa faptul ca veti avea o gradina frumoasa, veti avea si fructe bio proaspete pe care le veti putea savura impreuna cu familia dumneavoastra. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu gradini superbe cu pomi fructiferi care va vor surpinde intr-un mod placut.

Gradina cu meri


GALERIE POZE

 Atunci cand vreti sa va plantati cativa pomi fructiferi in gradina trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte. Incepand de la dimensiunile pomilor, la climat si la proprietatile solului. Exista o multitudine de pomi fructiferi asa ca aveti de unde alege pentru gradina dumneavoastra. Atfel, puteti alege ciresi care va vor oferi primele fructe ale anului sau puteti opta pentru gutui, mere si pere care se vor coace toamna. Indiferent de pomii alesi, trebuie sa va interesati ce lucrari si tratamente de ingrijire trebuie sa le faceti pe parcursul anului. Daca aveti o gradina de mici dimensiuni puteti opta pentru pomi fructiferi pitici sau pentru pomi plantati in vase de mari dimensiuni. Veti putea avea astfel in gradina dumneavostra portocali sau lamai pe care va trebui insa sa ii mutati in spatii acoperite si incalzite in anotimpurile reci.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu gradini cu pomi fructiferi si ca va ganditi deja ce fel de pomi sa va plantati in gradina primavara viitoare.

Sursa foto