Gradina din balcon –idei de amenajare a ghivecelor cu flori

Chiar daca locuiti la bloc si nu aveti gradina, acest lucru nu inseamna ca nu va puteti aduce natura mai aproape. Balconul este locul unde va puteti bucura de razele soarelui sau relaxa dupa o zi obositoare de munca. Pentru acest lucru va trebui sa va amenajati balconul si sa asezati cat mai multe flori si plante decorative. Acestea nu numai ca vor infrumuseta balconul din exterior dar vor crea si un spatiu in care va va face placere sa petreceti timp, ingrijind plantele si bucurandu-va de ele. In continuare veti gasi o colectie de poze cu idei de amenajare a  unei gradini in balcon pentru a crea un spatiu cat mai natural si plin de verdeata.

 

Balcon cu glastre cu flori

 

 

 

GALERIE POZE

 

 

 Cel mai simplu mod de a crea o gradina in balcon este sa asezati diferite ghivece, glastre sau vase cu flori si plante decorative. Daca doriti sa creati un spatiu umbros puteti folosi plantele agatatoare, iar pentru un spatiu luxuriant puteti folosi flori si plante exotice. Vasele pot fi asezate pe pardoseala, pot fi agatate de tavan sau pot fi suspendate pe balustrada balconului. Exista ghivece de flori speciale pentru balustradele balcoanelor pe care le puteti achizitiona de la magazinele cu produse pentru casa si gradina. Folositi vase si ghivece cat mai colorate pentru a crea un contrast cu verdele florilor si a plantelor. Pentru un plus de naturalete puteti crea decoratiuni colorate din pietre naturale care sa incadreze ghivecele de flori. Nu in ultimul rand asezati o masa cu scaune, un fotoliu sau o canapea pentru a va putea relaxa in gradina dumneavoastra.

Speram ca aceasta colectie a fost o buna sursa de inspiratie si ca v-ati salvat cateva idei pentru o amenajare ulterioara.

Surse foto