Ghivece decorative pentru gradina in forma de cosuri – imi fac si eu sigur pentru gradina

Odata cu venirea primaverii gradina devine spatiul unde copii se joaca si alearga iar adultii se relaxeaza aproape de natura. Pentru a va bucura de aceste clipe frumoase alaturi de cei dragi va trebui insa sa va amenajati si sa va decorati gradinile. Pentru a avea o gradina frumoasa aveti nevoie atat de un gazon ingrijit cat si de flori, arbusti si alte elemente decorative. O astfel de decoratiune minunata pentru gradina sunt ghivecele de flori in forma de cosuri decorate cu piatra. In continuare va vom prezenta cateva fotografii cu astfel de ghivece decorative in forma de cosuri pe care le veti putea face si singuri.

 

Cosuri cu flori gradina

GALERIE POZE



Pentru a face un ghiveci decorativ in forma de cos aveti nevoie de un vas de plastic de diferite marimi, de o bucata de plasa de sarma mai tare pentru maner si de pietre de rau cu care sa decorati cosul. Primul pas este sa prindeti plasa de sarma de cos in forma unui maner cu ajutorul unor suruburi. Apoi veti putea sa incepti sa decorati cosul cu pietre, care vor trebui prinse cu ajutorul unui adeziv rezistent. Pietrele vor trebui prinse cu grija si de maner pentru ca acest cos sa para cat mai realist.

Recomandare: Decoratiuni de gradina unice din ghivece mari , pietre si pietris

Dupa ce s-a uscat adezivul puteti sa puneti cosul in gradina, sa umpleti vasul cu pamant si sa plantati sau sa rasaditi diferite tipuri de flori sau plante decorative. Intr-un cos de dimensiuni mai mici veti putea pune panselute, brumarele sau margarete iar intr-unul mai mare bujori, trandafiri sau carciumarese. Pentru un cos mai deosebit puteti sa dati pietrele cu un strat de lac sau puteti sa creati din pietre flori sau alte elemente decorative pe care le veti putea vopsi ulterior.

Vezi si: Inspiratie: amenajarea curtii folosind piatra de rau – CE DE IDEI MINUNATE!!!!

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu ghivece de flori in forma de cosuri si ca le veti distribui si prietenilor vostri care apreciaza amenajarile si decoratiunile DIY pentru gradina.

Sursa foto