Ghivece de mari dimensiuni – decoratiuni creative pentru gradini superbe

Cel mai simplu mod de decorare sau ornare a gradinii este folosirea vaselor cu flori sau plante decorative. Vasele de mici dimensiuni se folosesc pentru decorarea teraselor sau a scarilor, iar cele mai mari pentru crearea unor decoruri in gradina. Vasele de mari dimensiuni sunt in special din lut si pot avea diferite modele si culori astfel incat sa se potriveasca cu designul general al gradinii. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu decoratiuni de gradina cu vase de mari dimensiuni care speram sa va placa si sa va inspire.

Decor gradina cu vas mare de lut

GALERIE POZEVasele de mari dimensiuni sunt elemente decorative care de obicei sunt amplasate intr-un rond sau un strat inaltat aflat in mijlocul gradinii sau la o o intersectie de alei. Scoateti in evidenta aceste vase prin crearea unor decoruri cu pietris colorat sau cu flori si plante de diferite culori. In aceste vase conice sau patrate puteti planta plante decorative, arbusti sau flori de mari dimensiuni. Unele vase cu un design deosebit pot reprezenta un element decorativ fara a mai fi nevoie sa plantati flori sau diferite plante in ele. Alte vase pot fi folosite pentru crearea unor fantani arteziene sau cascade de gradina. Nu in ultimul rand puteti folosi vase mai mari pentru crearea unor obiecte de mobilier precum mese sau racitoare de bauturi.

Speram ca ati fost impresionati de aceste decoratiuni de gradina cu vase de mari dimensiuni si ca le veti distribui si prietenilor sau colegilor vostri.

Sursa foto