Ghivece de flori suspendate– idei remarcabile pentru a le aseza in interior

Plantele si florile pot decora atat gradinile cat si spatiile interioare. Astfel, ghivecele si vasele cu flori si plante decorative pot aduce putina natura pe pervazul camerelor, pe holuri sau chiar in bucatarii. Aceste plante vor improspata aerului si vor infrumuseta casele cu florile sau frunzele lor colorate. Florile si plantele pot fi asezate pe diverse suporturi, suspendate de tavan sau direct pe pardoseala. Astazi va vom propune o colectie de fotografii cu decoruri cu ghivece si vase de flori si plante suspendate de tavan sau pereti.

 

Vase mici de flori agatate de perete

 

 

GALERIE POZE

 

 Pentru a crea o decoratiune cu plante suspendate puteti folosi suporturi sau vase de diferite marimi. Suporturile si vasele pot fi din materiale precum metal, plastic, lemn sau piatra. Ghivecele pot fi agatate de tavan sau perete cu ajutorul unor franghii sau impletituri sau pot fi puse pe suporturi care se prind de pereti. Veti putea astfel sa creati decoratiuni inedite chiar si in spatiile mici. Plantati in aceste vase plante agatatoare, plante suculente sau flori si plante decorative de mici dimensiuni. Alegi un spatiu cu multa lumina, deoarece plantele nu vor supravietui intr-un loc intunecos. Asigurati-va ca ati legat bine vasele cu flori pentru a preveni eventualele accidente. Atunci cand udati florile, aveti grija sa nu varsati apa care ar putea sa pateze peretii si pardoseala.

Speram ca v-au placut aceste idei de decoratiuni cu plante agatate sau suspendate de tavan sau pereti si ca veti incerca sa le folositi pentru a va decora casele sau apartamentele.

Sursa foto