Ghivece de flori din ciment cu un design deosebit

Chiar daca aveti o gradina mare cu straturi sau ronduri de flori asta nu inseamna ca nu puteti sa plantati flori sau plante decorative in ghivce. Acestea pot avea un design interesant astfel incat pot fi folosite pentru decorarea teraselor, aleilor sau a unor colturi din gradina. Ghivecele de flori din ciment nu mai sunt simple suporturi in care se pot planta florile, ele au forme si culori deosebite astfel incat se incadreaza in decor si pun in valoare plantele sau florile pentru a va infrumuseta gradina. In continuare va prezentam cateva fotografii cu astfel de jardiniere potrivite atat pentru gradinile cu o amenajare clasica sau moderna.

 

Vase de flori mari din ciment

 

GALERIE POZE

 Ghivecele de flori din ciment pentru plantele de gradina au de obicei dimensiuni mai mari. In acestea puteti plata copaci, arbusti sau plante decorative si flori care va vor infrumuseta gradina si ii vor da un plus de originalitate. Ele pot pastra culoarea cimentului sau pot fi albe, negre ,maro, cu texturi mate sau lucioase. In ceea ce priveste formele, pentru o gradina cu un design exterior clasic, puteti folosi vase din ciment rotunde sau conice, iar pentru gradinile cu o amenajare moderna, jardinierele trebuie sa fie dreptunghiulare sau cu forme neregulate. Ghivecele pot incadra usa de la intrarea in casa, balustrada unei terase, pot decora un zid sau un gard simplu sau pot incadra o zona de relaxare sau o intersectie de alei sau carari. Desi sunt destul de costisitoare, vor fi o investitie buna deoarece vor imbunatati designul gradinii sau terasei si vor fi apreciate.

Speram ca aceste fotografii cu ghivece de gradina confectionate din beton v-au placut si le veti distribui si prietenilor sau colegilor vostri.

Surse foto