Ghivece cu flori varsare – un design pe cat de interesant pe atat de simplu

Daca sunteti in cautarea unor elemente decorative pentru gradina atunci acest articol este pentru dumneavostra. Decoratiunile de gradina nu trebuie sa fie neaparat scumpe sau facute doar de designeri sau peisagisti. Cu putina imaginatie si creativitate puteti face un decor unic si interesant pentru gradina sau terasa. Partea cea mai buna este ca pentru aceste decoratiuni puteti folosi obiecte vechi sau reciclate pe care le aveti in garaje sau in magazii. Decorul pe care vi-l propunem astazi sunt ghivecele cu flori varsate, un proiect pe care puteti sa il faceti singuri sau impreuna cu familia. In continuare veti gasi o colectie de imagini cu ghivece cu flori varsate pe care le puteti amenaja in orice gradina.

Decor mic in forma de vas varsat cu flori

 

GALERIE POZEPentru aceste decor, aveti nevoie de un vas de ceramica sau de o galeata din lemn sau tabla. Asezati vasul rasturnat si umpleti-l pe jumatate cu pamant. Puneti apoi semintele de flori sau rasadurile incepand din vas si continuand in afara lui. Forma stratului de flori poate fi cea a unui izvor sau doar a unei balti de apa. Udati florile oricand este nevoie si nu uitati sa pliviti ierburile care va pot strica acest decor. Puteti folosi flori de aceeasi culoare, sau de culori diferite in functie de preferinte. Pentru a scoate in evidenta aceste decoruri puteti sa folosi si alte obiecte decorative in forma de animale sau pasari sau le puteti ilumina pentru a le putea vedea si seara sau noaptea.

Speram ca aceste fotografii au fost o buna sursa de inspiratie si ca veti incerca sa amenajati acest decor deosbit in gradina dumneavoastra.

Surse foto