Folosirea sticlelor din plastic pentru crearea straturilor de legume – idei si fotografii inspirationale

Daca consumati apa sau suc imbuteliat in sticle de plastic inseamna ca aveti foarte multe recipiente pe care trebuie sa le aruncati. Stiati insa ca le puteti folosi pentru a amenaja diferite straturi de legume in gradinile voastre? Veti ajuta astfel sa protejati mediul inconjurator si veti avea in acelasi timp decoratiuni interesante in gradina. Unele legume trebuie protejate de daunatori si intemperii astfel ca veti putea crea straturi inaltate cu ajutorul sticlelor din plastic. In continuare veti gasi cateva fotografii cu straturi de legume din sticle din plastic care speram sa fie o buna sursa de inspiratie pentru dumneavoastra.

 Straturi inaltate din sticle de plastic

GALERIE POZEStraturile inaltate de legume sunt o solutie foarte buna in special daca aveti o gradina mai mica sau daca solul nu are foarte multi nutrienti. In plus, aceste straturi protejeaza legumele de ploi si aluviuni si chiar de unii daunatori. Pentru a crea un strat de legume inaltat puteti folosi sticle din plastic de diferite dimensiuni. Daca va doriti ca aceste straturi sa reprezinte si o frumoasa decoratiune puteti sa vopsiti sticlele in culori vii care va vor inveseli gradina. Straturile inaltate pot avea o forma dreptunghiulara clasica, sau puteti incerca ceva mai interesant precum straturi circulare sau chiar in forma de flori. O alta solutie deosebita este stratul inaltat pe mai multe niveluri sau cel in forma de spirala care va va ajuta sa folositi mai bine un spatiu ingust din gradina.

Speram ca v-au placut aceste idei pentru creare straturilor de legume inaltate din sticle de plastic si ca le veti distribui si prietenilor vostri care iubesc natura.

Sursa foto