Folosirea paletilor din lemn la amenajarea teraselor – iata cateva idei unice pe care sa le folosesti

Daca doriti sa protejati padurile si mediul inconjurator atunci va trebui sa incercati sa reciclati sau sa folositi cat mai mult materialele reciclabile. Aceste materiale pot fi folosite pentru crearea unor decoratiuni sau a unor piese de mobilier atat pentru casa cat si pentru terasa sau gradina. Mobilierul pentru terasa poate fi destul de costisitor, de aceea o idee buna ar fi sa folositi paletii din lemn pentru a va amenaja terasa. In continuare veti gasi cateva idei si fotografii pentru folosirea paletilor din lemn pentru crearea de mobilier si decoratiuni pentru terasa.

Mobilier terasa din paleti din lemn

GALERIE POZEDaca aveti un buget redus pentru amenajarea terasei de langa casa atunci folosirea paletilor din lemn este probabil cea mai buna alegere. Acestia sunt usor de obtinut si pot fi folositi atat pentru amenajarea unei zone de relaxare cat si a uneia pentru servirea cafelei sau a mesei in aer liber. Puteti sa folositi paletii pentru a face o masa cu banci, o canapea sau o masuta de cafea. Inainte sa incepti sa folositi paletii va trebui sa ii curatati cu grija si sa ii slefuiti. Dupa ce ati facut mobilierul din paleti, puteti sa il vopsiti sau lacuiti in diverse culori care sa se potriveasca cu arhitectura exterioara a casei. La sfarsit adaugati saltele si perne de diferite marimi pentru ca bancile sau canapelele sa fie cat mai confortabile. O alta idee interesanta este folosirea paletilor la construirea unei pergole din lemn clasice sau moderne.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu idei de amenajare a terasei si ca veti incerca si voi sa faceti un astfel de proiect DIY.

Sursa foto