Folosirea boltarilor in amenajarea gradinilor – SUPER proiecte DIY pe care nu trebuie sa le RATEZI

Proiectele DYI de amenajare a gradinilor sunt foarte populare deoarece prezinta multe avantaje. In primul rand le da posibilitatea proprietarilor sa isi exprime creativitatea prin crearea diferitelor decoratiuni de gradina. In al doilea rand deoarece aceste proiecte nu sunt costisitoare si folosesc de cele mai multe ori materiale ieftine sau obiecte vechi sau reciclate. In ultimul rand prin realizarea acestor proiecte persoanele petrec mai mult timp in natura si alaturi de familie sau cei dragi. Astazi va vom prezenta cateva idei interesante de amenajare a gradinilor folosind boltarii, care speram sa va placa si sa va inspire.

 

 

Straturi inaltate din caramizi

 

 

GALERIE POZE 

Boltarii sunt materiale ieftine de constructie care au diverse forme si culori. Datorita versatilitatii lor, acestia se pot folosi in nenumarate proiecte de amenajare sau creare de decoratiuni pentru terase si gradini. Cel mai des mod de utilizare a lor este crearea unor suporturi de flori. Acestea pot fi construite langa ziduri sau garduri pentru a le decora, sau langa terase pentru a le margini. Un alt mod interesat este folosirea boltarilor pentru amenajarea unor straturi inaltate de flori sau legume. Nu in ultimul rand puteti folosi aceste caramizi din ciment pentru crearea unor spatii de relaxare in gradina. Astfel, puteti construi diferite banci sau le puteti folosi pentru a sta la baza unei pergole. O decoratiune deosebita pentru Halloween poate fi amenajata usor folosind caramizi, lumanari si bostani de gradina

Speram ca toate aceste fotografii cu amenajari si decoratiuni de gradina din boltari au fost pe placul vostru si ca le veti distribui si prietenilor vostri.

Sursa foto