Foisoare si pavilioane din lemn – fotografii pe care trebuie sa le vedeti – nr. 5 este exact ceea ce ne lipsea din gradina

Exista nenumarate motive pentru a petrece timpul in aer liber mai ales daca aveti o gradina frumoasa unde va puteti bucura de natura. Uneori insa vremea va poate strica planuarile de aceea este bine sa fiti pregatiti. Ploaia sau caldura excesiva pot sa va faca sa petreceti mai mult timp in casa daca nu aveti un astfel de foisor sau de pavilion de gradina. O astfel de structura se construieste usor mai ales daca este facuta din lemn. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu foisoare si pavilioane din lemn pe care speram sa le gasiti incantatoare.

Foisor de lemn cu canapea

GALERIE POZEFoisoarele si pavilioanele de lemn au avantajul ca nu sunt foarte costisitoare si se pot construi foarte usor. Cel mai simplu model este format doar din patru stalpi cu acoperis iar cele mai complexe pot avea si pereti din lemn. Indiferent de marimea foisorului, acesta trebuie amenajat pentru a putea corespunde dorintelor dumneavoastra. Veti avea nevoie astfel de mese cu scaune pentru a putea servi micul dejun in familie sau de banci si fotilii confortabile pentru a va putea relaxa si bucura de linistea din gradina. Nu uitati de accesorii precum perdele sau plante agatatoare care va pot oferi si umbra sau intimitatea de care aveti nevoie. Becurile de diferite culori va pot ajuta sa va bucurati de acest spatiu si in serile calduroase de vara.

Speram ca v-au placut toate aceste fotografii cu foisoare din lemn si ca ati salvat cateva pentru a va inspira atunci ca va veti construi un astfel de pavilion in gradina voastra.

Sursa foto