Foisoare si pavilioane de gradina – idei si fotografii incantatoare

Daca aveti o gradina mai mare, merita sa amenajati macar un spatiu de relaxare pentru intreaga familie. Aceasta spatii pot fi o piscina sau un mic iaz, o cascada, o pergola sau un foisor. Foisoarele si pavilioanele sunt nu sunt foarte scumpe si sunt usor de construit. In aceste foisoare va puteti petrece timpul liber atat atunci cand vremea este caniculara si vreti sa va ascundeti de razele soarelui cat si cand vremea este ploioasa. In continuare veti vedea o colectie de fotografii cu foisoare si pavilioane de gradina care speram sa va incante.

Foisor traditional de lemn

GALERIE POZEFoisoarele din lemn pot avea diferite dimensiuni, cele mai mici avand doar cateva banci iar cele mari putand sa aiba mese cu scaune sau chiar canapele. Exista numeroase modele de foisoare sau pavilioane cu forme si culori diferite astfel ca veti putea sa alegeti unul care sa se potriveasca cu arhitectura exterioara a casei. Veti putea asadar sa folositi foisorul pentru servirea micului dejun in familie, pentru o cina romantica sau chiar pentru o cina cu ocazia unei aniversari. Pentru relaxare puteti folosi foisorul sa va faceti siesta, sa cititi o carte sau chiar sa va odihniti. Pentru mai mult confort puteti folosi diverse saltele si perne iar pentru a crea o atmonsfera mai intima puteti folosi perdele sau draperii in pavilion sau foisor.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu foisoare si pavilioane de gradina si ca va ganditi deja sa va amenajati un astfel de spatiu de relaxare in gradina voastra.

Sursa foto: