Foișoare rustice din lemn – cele mai frumoase modele pe care le poți găsi

Foișoarele din lemn sunt ideale în grădină, în curtea casei – față sau spate, în colțul vostru de relaxare. Pot fi elegante și moderne, dar pot fi și rustice. În articolul de față, spațiul este dedicat foișoarelor din lemn, rustice, simple sau cu mici note moderne.

 

 

GALERIE FOTO

 

 
În general, foișoarele rustice sunt simple, realizate din butuci din lemn, finisați sau nu. Interesant este ca, la intrare, să aveți doi stâlpi realizați fie din două ramuri foarte groase din lemn sau chiar doi copaci. Mobilierul poate fi din lemn masiv sau simplu, compus din măsuță cu scaune sau băncuță. Dacă preferați lemnul lăcuit sau nefinisat, alegerea vă aparține!

Genul acesta de foișoare din lemn, rustice, pot fi decorate cu ghivece cu flori atârnând sau așezate direct pe podeaua din lemn.

Citeste si: Cum construim un foișor de grădină cu grătar- poze cu etapele pas cu pas

Cine are spațiu suficient și vrea ceva aparte, poate opta pentru un foișor din lemn dotat cu bar, un bar realizat tot din lemn, pentru a păstra nota rustică. Mobilierul poate fi și din ratan. De asemenea, pereții pot fi amenajați cu obiecte tradiționale: ulcioare, farfurii din lut etc.

Vezi si: Foisoare si pergole incantatoare pentru curti si gradini

Foarte interesante sunt foișoarele cu acoperiș jos, până la sol, din lemn, ce poate fi îmbrăcat cu mușchi verde, iar interiorul amenajat cu vase mari cu flori, fotolii cu perne decorative. Este o variantă a foișorului din lemn rustic, cu o notă elegantă. Dar mai confortabil.

Iata si: Foisoare si pavilioane din lemn – fotografii pe care trebuie sa le vedeti –  nr. 5 este exact ceea ce ne lipsea din gradina

Mai nou, astfel de foișoare pot fi dotate și cu minibar, dar alegerea vă aparține. Cert este că foișoarele din lemn se încadrează perfect în peisajul rustic, în natură, și pot fi simple, amenajate doar cu o masă cu scaune din lemn sau mai moderne, cu minibar, canapele, balansoare etc.
Imaginile de mai jos vă vor convinge de utilitatea și frumusețea unui foișor din lemn, rustic și aveți și de unde alege!