Focuri de tabara decorative pentru terase si gradini

In mod traditional oamenii se aduna in jurul focului pentru a se incalzi si a prepara mancarea. In ziua de astazi, focul a devenit mai mult un element decorativ pentru case si mai nou pentru terase. Semineele pentru terase si focurile de tabara decorative sunt elemente de decor moderne care pot face orice terasa sa fie mai calduroasa si mai eleganta. Este important ca focurile de tabara decorative sa se afla in mijlocul terasei sau al curtii, iar tot mobilierul exterior sa fie asezat cu fata spre acest element decorativ. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu focuri de tabara decorative superbe care cu siguranta va vor impresiona.

Foc de tabara decorativ

 

 

GALERIE POZEDaca vreti sa aveti o terasa sau un patio deosebit si unic atunci aveti nevoie de un foc de tabara decorativ. Acesta trebuie sa fie din materiale rezistente la temperaturi ridicate precum metalul, piatra sau granitul. Exista mai multe tipuri de focuri de tabara decorative: pe gaz, electrice sau clasice cu lemne. Cele care sunt alimentate cu lemne produc mai multa caldura si fum dar creeaza si o atmonsfera pitoreasca datorita mirosului de lemn ars. Toti invitatii vor fi atrasi de caldura si frumusetea focului de tabara care va deveni punctul de atractiei al gradinii dumneavostra. Alegeti un mobilier confortabil precum fotolii si sau banci cu saltele sau perne pentru a va putea bucura de o atmonsfera calduroasa in noptile senine de vara.

Vezi si: Amenajarea teraselor cu arhitectura moderna – idei si fotografii incantatoare

Speram ca v-au placut aceste fotografii unice cu focuri de tabara decorative si ca nu veti uita sa le aratati si celor dragi.

Sursa foto