Folosirea tevilor din PVC in proiecte DIY pentru gradina – idei inovative si practice

Tevile de PVC nu se pot folosi doar in constructii si instalatii ci si in alte scoputi diverse. Deoarece sunt impermeabile, rezistente, ieftine si usor de obtinut aceste tevi sunt materialul perfect pe care il puteti folosi in proiectele DIY pentru gradina. Avand in vedere ca aceste tevi au dimensiuni si marimi diferite, puteti sa le folositi atat pentru gradinarit cat si pentru crearea unor obiecte sau decoratiuni pentru gradina. In continuare veti gasi o colectie de fotografii cu proiecte pentru gradina in care se folosesc tevile din PVC care speram sa va placa si sa va inspire.

Gradina verticala din tevi PVC

GALERIE POZERealizarea unui proiect DIY pentru gradina folosind tevi din PVC este foarte simpla, nefiind necesara foarte multa experienta. Tevile din PVC pot fi gaurite, taiate vopsite si lipite cu usurinta pentru a fi potrivite pentru proiectul vostru. Astfel puteti face diferite sisteme de irigare pentru legume din tevi mai inguste sau puteti amenaja o gradina verticala de flori dintr-o teava mai groasa. Suporturi de flori sau de unelte, mici garduri sau umbrelute pentru terase pot fi de asemenea facute cu ajutorul tevilor din PVC. Alte idei inovative sunt hranitoare pentru pasarile din curte sau un semanator manual cu ajutorul caruia veti planta mai usor semintele de legume sau flori. Decorati tevile mai mari cu pietre colorate si veti obtine niste suporturi de flori pe care toata lumea le va aprecia.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste proiecte pentru gradina in care s-au folosit tevile PVC si ca le veti arata si prietenilor vostri care iubesc sa isi amenajeze gradina singuri.

Sursa foto