Figurine decorative din ghivece ceramice – invata sa le confectionezi pentru gradina ta

Crearea unor decoratiuni de gradina reprezinta proiecte la care participa de obicei toti membrii unei familii. Aceste decoratiuni trebuie sa fie vesele si sa ii determine pe cei mici sa indrageasca natura inca de la o varsta frageda. Puteti crea astfel personaje din povesti, din filme si desene animate sau din sport. Si partea cea mai buna este ca nu sunt deloc costisitoare. Puteti folosi pentru crearea lor aproape orice obiecte vechi pe care nu le mai folositi sau puteti cumpara obiecte ieftine. Astfel de obiecte sunt ghivecele de flori din ceramica, lut sau plastic din care se pot face niste decoratiuni de gradina extraordinare. In continuare va prezentam o colectie de poze cu figurine decorative si amnuzante pentru gradina pe care ar trebui sa inveti sa ti le confectionezi singur din ghivece vechi reconditionate.

 

 

Decoratiuni colorate din vase de flori

 

 

GALERIE POZE

 

 Crearea figurinelor din ghivece de flori este foarte simpla, trebuie sa aveti putin imaginatie si creativitate. Folositi vase de flori de diferite dimensiuni si culori si creati diferite personaje. Putina vopsea va va ajuta la detaliile fetei sau la imbracaminte. Cu cat personajele sunt mai colorate si mai vesele cu atat gradina dumneavoastra va prinde viata. Aceste decoratiuni pot fi apoi amplasate pe terase sau alei sau chiar in gradina unde pot avea si rolul de a proteja anumiti pomi fructiferi sau legume de pasari. Luati in considerare toate sugestiile copiilor si folositi si alte obiecte vestimentare precum tricouri sau manusi pentru a crea personaje cat mai realiste.

Speram ca v-au placut aceste personaje amuzante din vase de flori si ca veti incerca sa faceti si dumneavoastra o astfel de decoratiune de gradina impreuna cu cei mici.

 

Surse foto