Fantani rustice artizanale din cauciucuri vechi – proiecte DIY

Reciclarea obiectelor vechi si folosirea acestora pentru crearea de decoratiuni pentru casa si gradina este un trend al ultimilor ani. Astfel de decoratiuni sunt usor de facut si nu va costa nimic de aceea oricine poate sa le faca. Chiar daca sunteti un novice in acest domeniu, puteti incerca sa faceti intai decoratiuni mai mici care nu necesita foarte multa munca sau indemanare. Cu timpul, daca veti indragi aceasta activitate, veti putea crea decoratiuni unice si complexe care va vor infrumuseta casa sau gradina. Pentru a va ajuta putin, va prezentam astazi cateva idei pentru crearea unor fantani decorative din cauciucuri vechi care speram sa va placa.

GALERIE POZEToate persoanele care au o masina au anvelope vechi pe care nu le mai folosesc si care le ocupa spatiu in garaj sau sopron. Pentru a le folosi intr-un mod util, puteti sa incercati sa faceti o astfel de fantana decorativa din cauciucuri. Veti avea nevoie de trei cuciucuri pe care sa le puneti unul peste celalalt folosind un adeziv puternic. Apoi va trebui sa faceti partea superioara a fantanii din lemn, metal sau tabla. La sfarsit va trebui sa vopsiti cauciucurile intr-o culoare interesanta care sa se potriveasca cu designul exterior al casei si gradinii. Pentru a infrumuseta aceasta decoratiune rustica puteti agata de fantana diferite vase cu flori colorate sau cu plante decorative sau agatatoare.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu fantati decorative din anvelope si ca veti incersa sa faceti si voi o astfel de fantana in gradina voastra.

Sursa foto