Fantani arteziene de gradina – 15 fotografii uimitoare

Pana nu demult fantanile arteziene erau amenajari care se gaseau doar in parcuri, in gradini publice sau in gradinile castelelor sau a palatelor. In ultimul timp, tot mai multe persoane doresc isi doresc o astfel de decoratiune pentru a avea o oaza de liniste si verdeata in propria gradina. Puteti sa va amenajati o fantana arteziana din orice materiale sau obiecte credeti ca se potrivesc cu arhitectura casei si a gradinii. Dimensiunile pot fi de asemenea diferite si pot include un iaz sau parau. In continuare va vom prezenta o colectie de imagini cu fantani arteziene de gradina care speram sa va impresioneze.

 

Fantana arteziana pentru colt de gradina

 

 

GALERIE POZE

 

 Cascadele decoreaza de obicei colturile gradinii, zidurile simple sau rondurile si intersectiile aleilor in timp ce fantanile arteziene se gasesc adesea in mijlocul lacurilor sau iazurilor de gradina. Cascadele sunt cel mai des construite din pietre de rau dar puteti folosi si diverse obiecte precum vase de lut sau tabla pentru a amenaja o cascada. Fantanile arteziene cele mai simple sunt dispozitive care arunca apa la o anumita inaltime, iar cele mai scumpe pot fi parte integranta a unor sculpturi sau statui. Daca aveti o suprafata de teren mai mare puteti amenaja un iaz care sa contina atat o cascada cat si o fantana arteziana. Vezi si: Cascade si fantani arteziene de gradina – cele mai frumoase modele. Folositi obiecte decorative si plante sau flori acvatice pentru a infrumuseta si mai mult aceasta zona. Pentru a le putea admira si in serile de vara, folositi un sistem de iluminat performant in diverse culori.

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca v-au inspirat sa va amenajati si voi o fantana arteziana in curte sau gradina.

Sursa foto