Decoruri minunate de gradina pentru toamna – 16 idei incantatoare

Toamna frunzele copacilor se ingalbenesc si cad iar florile, gazonul si unii arbusti se usuca. Gradinile devin astfel pustii nemafiind spatiile incantatoare din timpul primaverii sau verii. Acest lucru se poate schimba prin inlocuirea decorurilor si amenajarea gradinilor pentru sezonul rece. Nu trebuie decat sa cautati diverse amenajari ale gradinilor pentru toamna si veti gasi nenumarate idei si fotografii cu decoruri deosebite pe care le veti putea amenaja in gradinile voastre. In continuare, va vom prezenta si noi o colectie de fotografii cu decoruri de gradina pentru toamna care speram sa fie o buna sursa de inspiratie atunci cand vor veni anotimpurile reci si ploioase.

Gradina cu flori rosii

 


GALERIE POZEPentru a va amenaja gradina pentru toamna trebui intai sa va interesati ce plante pot creste intr-un climat rece. Veti afla cu surprindere ca exista o sumedenie de arbusti, plante decorative si chiar flori care au nevoie de un mediu racoros pentru a se dezvolta. Daca ati avut un gazon format din rulouri le puteti scoate si inlocui cu un decor din pietris alb, maro sau gri sau cu un mulci de lemn rosiatic. Daca va plac plantele artificiale, puteti sa le folositi pentru a decora terasele, straturile inaltate sau aleile. Obiectele decorative rezistente la temperaturi scazute pot ramane insa va trebui sa le strangeti pe cele care pot fi distruse de umezeala, ploi sau inghet.

Vezi si: Gradini frumoase amenajate in balcon-  mici oaze de verdeata

Speram ca v-ati salvat cateva idei pentru a va amenaja gradina in sezonul rece si ca le veti distribui si amicilor si prietenilor vostri.

Sursa foto