Decoruri magnifice cu flori pentru geamuri si pervazuri – O oportunitate uitata mereu

Amenajarea exterioara a caselor si blocurilor beneficiaza de multe ori de decorarea pervazurilor cu flori si plante decorative. Coloritul viu al acestor plante si flori infrumuseteaza fatadele facandu-le sa iasa in evidenta. Asadar, puteti sa imbunatati aspectul exterior al casei sau apartamentului dumneavoastra prin folosirea unor glastre cu flori sau plante agatatoare. Aceste plante pot fi inlocuite de la un anotimp la altul pentru a avea tot timpul pervazurile decorate cu flori multicolore. In continuare, va prezentam o colectie de fotografii cu glastre si ghivece de flori care pot infrumuseta pervazurile caselor si apartamentelor atat pe exterior cat si pe interior.

 

Glastre cu arbusti si flori

 


GALERIE POZEAtunci cand vreti sa va decorati pervazurile cu flori trebuie sa va faceti un suport pentru glastrele sau vasele cu flori. Aveti grija ca aceste suporturi sa fie bine ancorate de zid si nu folositi vase prea mari si grele pentru a evita accidentele.

Vezi si: Ghivece de flori suspendate– idei remarcabile pentru a le aseza in interior

Ghivecele pot fi facute din lemn, plastic sau metal si pot fi vopsite in diverse culori pentru a scoate si mai mult in evidenta florile sau plantele agatatoare. Puteti sa decorati ferestrele cu flori si plante si pe interior pentru a va bucura tot timpul de frumusetea acestora. Astfel, puteti amplasa diferite suporturi orizontale pentru flori sau puteti decora ferestrele cu plante agatatoare. Aveti grija sa alegeti acele plante care au nevoie de multa lumina si cladura si nu uitati sa le udati mai des pe timpul verii.

Recomandare: Cosuri cu flori transformate in decoratiuni si ornamente frumoase de gradina

Speram ca aceste fotografii au fost o surpriza placuta si ca va doriti si voi sa va amenajati pervazurile si ferestrele cu glastre si vase cu flori.

Sursa foto