Decoratiuni unice DIY din conuri de brad

Un adevarat simbol al toamnei, conul de brad se gaseste din abundenta sub diferite forme si dimensiuni. De aceea, puteti sa folositi conurile de brad pentru crearea unor decoratiuni DYI pentru casa cu teme de toamna sau iarna. Adunati deci un cos de conuri de brad si dati frau liber creativitatii pentru a face decoratiuni unice pentru casele sau terasele voastre. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu decoratiuni superbe DYI din conuri de brad din care speram ca va veti putea inspira.

Decoratiune flori din conuri de brad

GALERIE POZEInainte sa va apucati sa creati decoratiuni din conuri de brad va trebui sa le curatati stergandu-le cu o carpa sau spalandu-le cu apa. Cea mai simpla decoratiune la care puteti folosi conurile de brad este crearea unei vaze sau a unui vas de flori. Astfel puteti sa imbracati un vas mai mare sau o cutie din lemn in conuri de brad, avand grija sa acoperiti toate spatiile. Aceste vase decorative vor putea fi folosite pentru decorarea meselor festive sau chiar a mesei de Craciun. De asemenea puteti incerca sa faceti diverse suporturi pentru lumanari din conuri de brad care vor putea fi decoratiuni superbe pentru o cina romantica. Combinati conurile de brad cu ramuri de brad, flori uscate sau scortisoara pentru crearea unor decoratiuni deosebite pentru sarbatorile de iarna. Daca va doriti ca aceste decoratiuni sa fie mai colorate, puteti vopsi conurile in culori vii pentru a inveseli putin decorul dintr-o camera anosta.

Speram ca vi s-au parut incantatoare aceste decoratiuni din conuri de brad si ca veti incerca sa faceti si voi o astfel de decoratiuni impreuna cu cei dragi.

Sursa foto