Decoratiuni unice de gradina din materiale reciclabile

Decoratiunile de gradina se folosesc pentru a completa designul si pentru personaliza gradinile. Aleile, mobilierul sau amenajarile pot beneficia de diferite obiecte decorative care le pot infrumuseta si scoate in evidenta. Exista o multitudine de obiecte decorative pentru gradina la diferite magazine de decoratiuni dar daca aveti putina indemanare puteti sa vi le faceti singuri. Aceste obiecte vor fi unice si vor fi apreciate pentru originalitate atat de familie cat si de invitati. Va prezentam asadar o colectie de fotografii cu decoratiuni de gradina interesante pe care puteti sa le faceti acasa.

Mese terasa din dopuri de plastic


GALERIE POZEPentru crearea unor decoratiuni de gradina puteti folosi orice obiecte sau materiale aveti la dispozitie. De la sticle de plastic la caramizi pana la obiecte vestimentare sau vase vechi, orice se poate folosit la crearea unui decoratiuni de gradina. Cu cat mai ingenioasa va fi ideea decoratiunii cu atat va fi mai apreciata. Astfel puteti folosi diferite vase sau ghivece de flori pentru crearea unor personaje sau puteti folosi in loc de suport de flori un bocanc vechi sau chiar cada pe care ati schimbat-o de curand. Din sticle de plastic vopsite puteti crea diverse suporturi de flori in forma de animale iar din vase din plastic puteti amenaja o fantana arteziana. Chiar si dopurile de pluta pot fi folosite pentru crearea unor mese sau a unor gradini in miniatura cu plante suculente.

Speram ca ati fost placut impresionati de aceste fotografii cu decoratiuni de gradina DIY si ca veti incerca sa creati si voi una impreuna cu familia.

Sursa foto