Decoratiuni surprinzatoare de toamna din bostani

Bostanii sunt una dintre cele mai importante decoratiuni ale toamnei fiind folositi in special de Halloween. Avand culori si forme diverse, bostanii sunt potriviti pentru crearea de decoratiuni atat pentru interiorul caselor cat si pentru terase sau gradini. Indiferent ca va doriti un decor de toamna sau unul de Halloween, trebuie neaparat sa folositi cativa dovleci portocalii sau verzi, rotunzi sau alungiti. Va prezentam asadar cateva fotografii cu decoratiuni de toamna din bostani din care speram ca va veti putea inspira.

Decoratiune cu bostani mici

GALERIE POZEDecoratiunele clasice cu bostani presupuneau taierea lor si scoaterea semintelor dar in ultimul timp au inceput sa fie mai populare decoratiunile in care bostanii intregi sunt vopsiti si decorati cu diverse elemente colorate. Indiferent daca preferati decoratiunile clasice si cele moderne cu bostani trebuie sa stiti ca acestea sunt foarte usor de realizat. Cea mai simpla decoratiuni este crearea unui vas decorativ pentru flori dintr-un bostan mai mic. Folositi flori de toamna care au un colorit frumos si care vor rezista mai mult timp. Acelasi tip de bostan poate fi folosit si pentru crearea unui suport de lumanari care poate decora o masa festiva sau chiar masa de Craciun. Pentru a crea o decoratiune dintr-un bol cu gheata pentru bauturi puteti sa taiati un bostan mare si sa il curatati de seminte.

Pentru gradina sau terasa puteti crea decoruri frumoase de toamna prin alaturarea bostanilor colorati cu flori sau cu plante si frunze uscate. Folositi bostanii mai mici pentru decoruri de terasa iar cei mari pentru gradina.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu decoratiuni din bostani si ca v-au inspirat sa faceti si voi o astfel de decoratiune pentru casa sau gradina.

Sursa foto