Decoratiuni pentru gradina din biciclete vechi – fotografii si idei

Reciclarea obiectelor si folosirea lor la crearea unor decoratiuni este la moda de cativa ani. Astfel, orice obiecte vechi, pe care le inlocuiti sau doar nu le mai folositi pot fi folosite pentru crearea unor ornamente pentru case, terase sau gradini. De la obiecte vechi de mobilier, la haine si incaltaminte si de la jucarii vechi la biciclete, orice poate deveni o noua decoratiune cu care va puteti surprinde prietenii. E foarte posibil sa aveti in garaj o bicicleta pe care nu o mai folositi sau care a ramas de la copii, care asteapta sa primeasca o noua viata. Va prezentam in continuare o colectie de fotografii cu decoratiuni de gradina cu biciclte pe care spram sa le gasiti interesante.

 

Ornament cu flori si bicicleta

 

GALERIE POZE

 Majoritatea decoratiunilor de gradina cu biciclete presupune transformarea acestora in suporturi de flori. Pentru aceasta nu trebuie decat sa prindeti niste cosuri sau vase cu flori pe ghidon si in spatele scaunului. Daca nu este foarte ruginita puteti sa lasati vopseaua originala sau puteti sa o vopsiti in diverse culori vii.  Astfel, cauciucurile pot avea o culoare iar bicicleta o alta culoare pentru a pune in evidenta florile si plantele decorative. Vezi si: Amenajare gradina –  15 idei creative pur si simplu superbe. Puteti decora bicicletele cu panglici colorate si puteti scrie mesaje vesele pentru a completa decoratiunea. Copiii cu siguranta le vor indragi si se vor lauda cu aceste decoratiuni.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu decoratiuni de gradina cu biciclete si ca veti incerca si voi sa faceti un astfel de ornament folosind o bicicleta veche.

Sursa foto