Decoratiuni minunate de gradina din colivii decorative si flori

Magazinele de artizanat si decoratiuni au o oferta foarte variata de produse cu ajutorul carora va puteti transforma gradina intr-un spatiu frumos si interesant asa cum va doriti. Daca va doriti insa ca decorul sa fie cat mai original, atunci puteti sa folositi coliviile decorative pentru decorarea teraselor si gradinilor. Acestea, au diverse forme si culori si reprezint un suport ideal pentru flori, plantele suculente sau cele agatatoare. Va vom prezenta asadar in continuare o colectie de fotografii cu decoratiuni de gradina din colivii decorative si flori sau plante decorative care speram sa fie pe placul dumneavoastra.

 

Colivie decorativa cu flori

 

GALERIE POZE 

Coliviile decorative pot avea diverse dimensiuni, cele mai mici fiind potrivite pentru crearea unor gradini din plante suculente, iar cele mai mari pentru flori sau plante agatatoare. Coliviile decorative pot fi agatate de copaci sau garduri sau pot fi puse pe diverse masute sau suporturi.

Recomandare: Decoratiuni ingenioase DIY pentru gradina – le poti pune in aplicare indiferent de anotimp

Gardurile si zidurile simple sau colturile gradinilor pot fi decorate cu aceste obiecte decorative deosebite. Forma, decoratiunile si culoarea transforma coliviile decorative intr-o decoratiune unica si originala scotand in evidenta florile sau plantele decorative. Incercati sa plantati diverse specii de flori colorate pentru a va transforma gradina intr-un spatiu mai vesel si mai incantator. Pentru a fi pe placul celor mici, puneti in colivie o mica jucarie in forma de pasare.

Recomandare: Idei de amenajari si decoratiuni pentru gradini japoneze

Speram ca v-au placut aceste decoratiuni originale din colivii decorative din plante si flori si ca va doriti sa aveti macar o astfel de decoratiuni in gradina dumneavoastra.

 Sursa foto: