Decoratiuni miniaturale in cani cu flori si plante decorative

Orice obiect indiferent de marime poate fi folosit pentru crearea unei decoratiuni. De aceea este indicat sa nu aruncati obiectele vechi pe care le inlocuiti sau nu va mai plac deoarece le veti putea refolosi. De la paturi, mese si scaune, pana la ibrice si cani de cafea sau ceai toate se pot folosi pentru a crea decoratiuni inedite pentru terasa sau gradina. Combinarea acestor obiecte cu flori sau plante decorative creaza decoratiuni interesante pe care toata lumea le va indragi si admira. Va vom prezenta in continuare o colectie de fotografii cu decoratiuni in miniatura in cani.

Plante aromatice in cani

 


GALERIE POZE

 Pentru aceste decoratiuni puteti folosi atat cani de cafea sau ceai care nu va mai plac sau care sunt putin ciobite. Puteti de asemenea sa cumparati decoratiuni in forma de cani din nuiele impletite. Canile pot sa aiba diverse marimi si culori, iar daca au si farfurie este cu atat mai bine. Plantati in aceste cani plante suculente cactusi sau flori cu un colorit viu. Daca folositi plantele aromatice proaspete la prepararea mancarurilor preferate, puteti sa puneti si aceste plante in cani. Folositi-le apoi sa decorati terasele sau spatiile de relaxare din gradina. Astfel, canile mai mari le puteti pune pe scari sau pe balustradele de ciment iar cele mai mici pe mese, pervazuri sau pe diferite suporturi.

Speram ca vi s-au parut interesante si v-au placut aceste fotografii cu decoratiuni din cani si flori sau plante decorative si ca veti incerca sa faceti si voi o astfel de decoratiune.

Sursa foto