Decoratiuni ingenioase DIY pentru gradina – le poti pune in aplicare indiferent de anotimp

Oricine doreste sa-si amenajeze gradina sau sa creeze decoratiuni pentru aceasta poate sa incerca sa o faca prin intermediul unor proiecte DIY. Aceste proiecte folosesc de cele mai multe ori obiecte vechi sau reciclate astfel ca in acest mod veti ajuta si la protejarea mediului inconjurator. Orice obiecte vechi sau materiale pot fi folosite intr-un proiect DIY mai simplu sau mai complex. Pentru a va ajuta, am pregatit astazi o colectie de fotografii cu decoratiuni interesante pentru curte si gradina din care spera ca va veti putea inspira pentru proiectele voastre DIY.

 

Strat decorativ de flori

GALERIE POZECele mai simple decoratiuni pentru gradina sunt cele prin care puteti refolosi diferite obiecte pentru crearea unor decoratiuni cu flori sau plante decorative sau suculente. Astfel puteti face gradini inaltate din blocuri de zgura sau caramizi, din tabla sau lemn sau chiar din cauciucuri uzate. Pentru a aduce mai multa culoare in gradina puteti sa vopsiti aceste materiale si obiecte in nuante vii si diversificate. Astfel veti putea folosi si decora spatiile inguste sau gardurile si zidurile anoste din gradinile voastre. O alta solutie este sa faceti decoratiuni folosind obiecte vechi si flori. Puteti folosi orice aveti prin garaj sa sopron: paturi vechi, biciclete, umbrele, farfurii sau chiar roti de lemn. Creati o gradina in miniatura cu plante suculente intr-o roata de lemn sau un minunat suport de flori dintr-o bicicleta sau o umbrela.

Speram ca v-au placut aceste fotogradii cu decoratiuni superbe pentru gradina si ca le veti distribui si prietenilor vostri carora le plac proiectele DIY.

Sursa foto