Decoratiuni infricosatoare de gradina pentru Halloween

Chiar daca mai este ceva timp pana la Halloween, nu este niciodata prea devreme sa incepeti sa cautati decoratiunile infricosatoare pentru gradina si terasa. In aceasta zi veti avea oprtunitatea sa va aratati talentul in incercarea de a obtine cea mai infricosatoare gradina din cartier. O casa si o gradina cu decoratiuni infricosatoare va fi cu siguranta vizitata de cei mai multi copii. Daca nu stiti cu ce sa incepeti, incercati intai sa decorati copacii sau arbustii din curte si gradina. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu decoratiuni infricosatoare pentru Halloween care sperm sa va placa si sa va inspire.

Decoratiuni in forma de panze de paianjen


GALERIE POZEHalloweenul este un prilej pentru a va arata creativitatea prin decorarea casei si gradinii. Puteti sa achizitionati diverse decoratiuni sau puteti chiar sa le faceti singuri. Agatati in copaci panze cu paianjeni mari sau lilieci negri de diferite marimi. Vrajitoarele pe maturi pot fi puse pe crengile mai inalte, iar fantomele din cearsafuri sau din rochii pot fi prinse mai aproape de sol. Puneti scheleti in arbusti si prindeti maini de plastic de tulpinele copacilor mai subtiri. Copacii mai grosi pot fi decorati cu ochi de diferite culori sau cu diverse mesaje amenintatoare. Nu uitati de bostanii sculptati cat mai infricosator care vor trebui sa lumineze aleile si terasele din fata caselor.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu decoratiuni infricosatoare de Halloween pentru gradina si ca le veti folosi pentru a va transforma gradina intr-un spatiu terifiant pentru cei mici.

Sursa foto