31+ Decoratiuni din Busteni pentru Gradina – Idei Creative pentru Refolosirea Trunchiurilor de Copaci

De fiecare data cand trebuie sa taiati un copac din gradina trebuie sa va hotarati ce veti face cu el. Daca aveti sobe, seminee sau centrala pe lemne atunci il puteti taia si pune la uscat pentru anotimpurile reci. Puteti totusi sa folositi aceste trunchiuri de copaci pentru crearea unor decoratiuni pentru curte si gradina. Nu trebuie neaparat sa aveti foarte multe cunostinte pentru a face acest lucru. Exista si proiecte simple si usor de realizat pentru care nu aveti nevoie decat de putina inspiratie si indemanare. In continuare va prezentam imagini in care trunchiurile de copaci  sau bustenii au fost transformati in obiecte si decoratiuni deosebite pentru terasa sau gradina.

 

 

GALERIE POZE

 

 Cel mai simplu mod de folosire a bustenilor este crearea unor ghivece pentru flori. Puteti agata vasele de flori de trunchi sau doar puteti scobi trunchiul si pune pamant si sa plantati flori colorate sau plante decorative. Un alt mod simplu de folosire a trunchiurilor de copaci este transformarea lor in scaune, mese sau adapatori pentru pasari si animale.

Recomandare: Mobilier si obiecte decorative de gradina realizate din busteni

Obiecte decorative se pot obtine prin combinarea bucatilor de trunchi cu sticla, insa pentru acestea va trebui sa apelati la profesionisti. Poate cele mai apreciate decoratiuni din trunchiuri de copaci sunt cele in forma de animale, trenulete sau casute pentru pitici. Copii cu siguranta le vor admira si vor dori sa petreaca mai mult timp afara jucandu-se. Lemnul anumitor copaci poate fi folosit pentru a placa aleile de gradina, pentru crearea unor sisteme exterioare de iluminare sau pentru crearea unor cascade sau fantani arteziene.

Iata si: Top 15 Cele Mai Frumoase Decorațiuni Rustice Uimitoare Pentru Grădina voastră

Speram ca aceste fotografii v-au inspirat sa va creati propriile decoratiuni de gradina care vor fi apreciate de toata familia.

 

Surse foto: