Decoratiuni de Halloween din lemn refolosit pe care le puteti face singuri

Sfarsitul verii este aproape asa ca puteti sa incepeti sa va ganditi la decoratiunile de Halloween pentru casa si gradina dumneavoastra. Nu trebuie sa cheltuiti o suma mare de bani pe aceste decoratiuni, deoarece vi le puteti face singuri. Foarte multe persoane au diverse obiecte din lemn in jurul casei care s-au invechit sau demodat astfel ca pot fi dezmembrate pentru a refolosi lemnul. Aproape fiecare bucata de lemn poate deveni o minunata decoratiune de Halloween daca aveti putina imaginatie si indemanare. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu decoratiuni superbe de Halloween din lemn refolosit pe care puteti sa incercati sa le faceti singuri.

Decoratiune DYI de Halloween din lemn

GALERIE POZEScandurile de lemn din garduri vechi, usi sau paleti reprezinta un material foarte bun pentru crearea decoratiunilor de Halloween. Acestea pot fi folosite pentru a crea diferite personaje mai mult sau mai putin inspaimantatoare. Vopsiti-le, pictati-le sau sculptati-le astfel incat sa creati personaje terifiante sau macar amuzante. Un alt mod de a folosi scandurile vechi de lemn este crearea de mici inchisori, cosciuge sau chiar cruci de mormant. Mesajele infricosatoare scrise pe scandurile de lemn sunt un alt mod de a crea un decor inspaimantator pentru copii. Incercati sa-i implicati si pe cei mici in aceste proiecte de creare a decoratiunilor de Halloween deoarece astfel isi vor crea amintiri care le vor ramane toata viata.

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca ati gasit macar cateva modele de decoratiuni din lemn refolosit pe care sa le faceti impreuna cu familia sau prietenii.

Sursa foto: