Decoratiuni de gradina unice din ghivece mari , pietre si pietris

Amenajarea si decorarea unei gradini poate fi o activitate care sa va dea batai de cap. Pentru a evita acest lucru, trebuie sa va vaceti un plan si un buget pe care sa incercati sa nu il depasiti. Daca vi se pare ca unele decoratiuni sunt foarte scumpe incercati sa le faceti singuri prin combinarea unor obiecte sau materiale cu un pret scazut. Veti crea astfel un decor de gradina unic in care ati investit mai mult timp decat bani. In continuare va vom prezenta cateva idei de amenajare a unor gradini frumoase cu ajutorul pietrelor, pietrisului sau a ghivecelor mari pentru plante si flori.

 

Gradina decorata cu vase de lut

 

 

GALERIE POZE

 

 Cele mai ieftine decoratiuni de gradina se pot crea din pietre si ghivece de flori. Pietrele si pietrisul sunt materiale versatile, care au marimi, forme si culori diferite astfel incat pot fi folosite la diverse amenajari. De la marginirea unor iazuri, alei sau ronduri de flori, la placarea unor cascade si la crearea unor straturi inaltate. Vasele pentru gradina pot fi din diverse materiale precum lut, lemn sau ciment. In plus au forme si culori interesante, astfel incat reprezinta in sine decoratiuni interesante. Aceste vase pot scoate in evidenta anumite plante si flori si pot decora spatii precum terase, alei sau colturi de gradini. Combinarea decoratiunilor de gradina din pietre si vase creaza decoruri unice care infrumuseteaza gradinile si le tranforma in adevarate zone de relaxare. Vezi si: Figurine decorative din ghivece ceramice- invata sa le confectionezi pentru gradina ta

Speram ca aceasta colectie de fotografii cu gradini amenajate cu pietre si vase de flori a fost pe placul dumneavoastra si ca o veti distribui persoanelor dragi.

Sursa foto