Decoratiuni de gradina din pietre – 13 idei pe care le puteti face acasa

Daca cautati idei pentru decoratiuni ieftine de gradina atunci trebuie sa cititi acest articol in continuare. Pentru o astfel de decoratiune aveti nevoie fie de obiecte vechi pe care nu le mai folositi fie de materiale care nu sunt scumpe. Pietrele de rau au forme si culori diverse astfel incat sunt ideale pentru crearea unor ornamente pentru gradina dumneavostra. In plus le puteti gasi in natura fara sa trebuiasca sa le cumparati. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu decoratiuni de gradina din pietre care cu siguranta ca se vor potrivi si in gradina voastra.

Casuta pitici din pietre

 


GALERIE POZE

  

Cel mai simplu mod de folosire a pietrelor pentru crearea unor decoratiuni de gradina este sa placati anumite obiecte. Astfel, o simpla alee, suport de flori sau sistem de iluminare se transforma prin placare cu pietre colorate intr-un obiect unic si interesant. Folositi pietre cu forme rotunjite si un lipici din ingrediente naturale care nu va polua gradina. Alte elemente decorative superbe pentru gradina sunt crearea unor castele, palate sau casute de pitici din pietre. Incercati sa implicati copii in crearea acestor decoratiuni deoarece va fi o activitate distractiva de care isi vor aduce aminte cu placere. Gradinile spirala pot fi de asemenea decorate cu pietre la fel cum pot fi create si alte obiecte decorative in forma de coloane sau de inimi. O decoratiune deosebita pentru terasa este crearea unui tablou cu flori din pietre vopsite.

Speram ca v-au inspirat aceste fotografii si ca veti incerca si dumneavoastra sa faceti macar o  decoratiune din pietre pentru gradina .

Surse foto: