Decorarea gradinilor cu pietris alb – iata cateva fotografii si idei minunate din care sa te inspiri

Decorarea gradinilor este foarte importanta pentru a le transforma intr-un spatiu primitor si atragator care sa va imbie sa petreceti mai mult timp in aer liber. Daca doriti sa va infrumusetati gradina, dar sa nu cheltuiti o suma mare de bani atunci puteti lua in considerare folosirea pietrisului pentru decor. Desi se gaseste in diferite culori, pietrisul alb este cel mai folosit deoarece deschide spatiile si creaza un contrast incantator atat cu piatra naturala, cu lemnul sau cu gazonul. Un decor cu pietris alb se amenajeaza usor si necesita o intretinere redusa, dar asigura un aspect elegant intregului peisaj. In continuare va prezentam cateva fotografii cu gradini decorate cu pietris alb care speram sa va incante.

Decor gradina cu piatra si pietris alb

 


GALERIE POZEPietrisul alb se poate folosi atat pentru a decora aleile cat si pentru a crea decoratiuni de diferite culori in gradina. Pentru alei pietrisul alb poate fi folosit alaturi de diferite placi de lemn, de piatra naturala sau chiar alaturi de gresie. Pentru decoruri, pietrisul alb se poate folosi pentru marginirea unor terase, sau a unor ronduri de flori sau a gazonului din gradina. Puteti combina pietris de diferite culori pentru a crea diverse decoruri, sau puteti folosi pietre albe mai mari pentru a le pune la baza arbustilor sau a copacilor din gradina. Daca va doriti un decor deosebit incercati sa amenajati cateva gabioane cu pietris alb pentru a margini terasa sau scarile din spatele casei.

Speram ca aceasta colectie de fotografii cu gradini decorate cu pietris alb a fost pe placul vostru si ca v-ati inspirat pentru a il folosi pentru a va decora gradinile.

Sursa foto