Decorarea gradinilor cu pietre decorative fosforescente

Chiar daca decorarea gradinilor poate fi costisitoare, exista si solutii inteligente care va pot ajuta sa faceti economii. Daca sunteti in cautarea uor astfel de solutii, atunci acest articol este pentru dumneavoastra. Decoratiunile si sistemul de iluminat pentru gradina au uneori preturi ridicate, dar puteti sa cautati si felinare sau stalpi care pot juca rolul unor decoratiuni. O alternativa mai ieftina ar fi folosirea unor pietre decorative fosforescente. Aceste vor putea ilumina aleile sau ghivecele de flori dand un aspect deosebit oricarei gradini. In continuare va prezentam cateva fotografii cu gradini decorate cu pietre forsofrescente care speram sa va incante.

 

Alee cu pietre fosforescente verzi


GALERIE POZEPietrele fosforescente se folosesc cel mai adesea pentru iluminarea aleilor si cararilor din gradina care se afla in zone mai intunecoase. Aceste pietre fosforescente pot avea forme si culori diferite, iar unele pot avea diverse desene sau forme imprimate. Cea mai simpla metoda de utilizare a pietrelor fosforescente decorative este marginirea aleilor din gradina.

Vezi si: Iluminarea gradinilor – fotografii si idei creative

Aceste pietre fosforescente pot fi prinse in ciment atunci cand turnati o alee noua, sau pot doar fi fixate in pamant. Un alt mod de a crea decoruri superbe de noapte este sa marginiti rondurile de flori, terasele sau vasele mari cu plante sau flori. Alegeti pietre verzi, albastre sau rosii si cu siguranta ii veti impresiona pe cei mici.

Speram ca aceaste fotografii au fost pe placul dumneavoastra si ca v-ati facut planuri sa le folositi la crearea unor decoruri de noapte pentru curti sau gradini.

Sursa foto