Dale de exterior din lemn – idei minunate pentru terasa din curtea ta

Daca doriti sa va amenajati un spatiu exterior confortabil si primitor atunci va trebui in primul rand sa luati in considerare podeaua. Lemnul de esenta tare poate fi folosit pentru placarea podelelor exterioare din gradina, curte sau chiar balcon. Placile de lemn sunt o optiune excelenta atunci cand doriti sa aveti atat un spatiu confortabil cat si un decor interesant. Folosirea lemnului va crea o iluzie interesanta ca spatiul din interior se extinde in afara casei. In continuare va prezetam o colectie de fotografii cu spatii exterioare cu podele de lemn pe care speram sa le gasiti incantatoare.

Terasa placata cu lemn

GALERIE POZETerasele, aleile cu banci sau balcoanele sunt spatii care sunt folosite des atat pentru servirea meselor cat si pentru relaxare in timpul anotimpurilor calduroase. Pentru a ne putea bucurea pe deplin de ele, acestea trebuie sa fie cat mai frumoase si confortabile. Inafara de mobilier si decoratiuni, podeaua unor astfel de spatii este foarte importanta. Aceasta trebuie sa ofere atat un confort ridicat pentru trafic cat si o izolare buna. Lemnul folosit pentru placarea unor astfel de spatii exterioare este un lemn de esenta dura care poate rezista la diferente mari de temperatura. In plus acesta este tratat cu diferite lacuri pentru a rezista umezelii si pentru a oferi o aderenta buna chiar si atunci cand este ud. Pentur un decor mai interesant puteti combina placile de lemn cu pietris de diferite culori, cu piatra naturala sau chiar cu gazon.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu spatii exterioare placate cu lemn si ca le veti distribui si prietenilor sau cunostintelor voastre.

Sursa foto