Cum sa va decorati gradina cu caramida – idei si fotografii interesante

Caramizile decorative se folosesc de foarte multa vreme pentru amenajarile exterioare ale caselor si teraselor. Aceste materiale versatile cu forme si culori diferite creaza designuri exterioare clasice care sunt inca foarte apreciate. Dar stiati ca puteti folosi caramizile si pentru crearea unor decoratiuni de gradina? Daca aveti in garaj sau magazie niste caramizi decorative ramse de la ultima amenajare le puteti folosi pentru a va decora gradina, curtea sau terasa. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu idei pentru crearea unor decoratiuni de gradina din caramizi aparente.

Alee si rond din caramizi

 

GALERIE POZECea mai intalnita decoratiune de gradina este crearea unor alei din caramizi aparente. Aceste pot avea forme liniare sau circulare si pot crea diverse forme sau modele. Caramizile aparente pot de asemenea margini aleile de piatra sau rondurile si straturile de flori sau puteti chiar construi straturi inaltate din caramizi aparente. Placarea diferitelor ziduri sau garduri din ciment cu caramizi aparente poate transforma gradina intr-un spatiu deosebit de frumos. Daca vreti sa atrageti diferite pasari sau insecte puteti sa faceti o adapatoare sau o cascada din caramizi aparente. Decoratiunile mici precum suporturile de lumanari sau suporturi de flori si plante se pot de asemenea face din caramizi aparente. Indentificati zonele din gradina care ar avea nevoie de o mica amenajare si folositi o astfel de decoratiune din caramizi aparente.

Vezi si: Alei de gradina – 15 idei inspirationale

Speram ca aceste fotografii frumoase cu decoruri de gradina din caramizi aparente v-au impresionat si ca le veti distribui si prietenilor si amicilor vostri.

Sursa foto