Cum sa iti amenajezi gradina atunci cand ai copii – idei fabuloase

Copiii iubesc sa petreaca timp in aer liber in special atunci cand vremea este calduroasa si frumoasa. Dar in gradina exista spatii neamenajate unde copii ar putea sa se loveasca sau sa se zgarie. De aceea tot mai multi parinti isi amenajeaza in gradini spatii de joaca pentru copii unde acestia se pot juca fara sa se accidenteze. Cu putina imaginatie si indemanare puteti amenaja un astfel de loc de joaca pe care cei mici il vor adora si unde isi vor crea amintiri placute. In continuare va prezentam cateva idei si fotografii cu locuri de joaca amenajate in gradina din care speram ca va veti putea inspira.

Spatiu de joaca cu leagane si tobogan

GALERIE POZEAmenajarea unui spatiu de joaca pentru copii in gradina se poate face indiferent de bugetul disponibil. Astfel, un proiect DIY in care sa folositi doar obiecte si materiale reciclabile sau pe care nu le folositi nu va va costa foarte mult insa achizitia unei casute, a unor leagane sau a unui tobogan va fi mai costisitoare. O groapa cu nisip, un cort de mici dimensiuni sau un spatiu cu table unde cei mici pot sa scrie sau sa deseneze pot fi amenajate fara prea mult efort. Pentru un loc de joaca mai mare, cu leagane, tobogane sau piscina va trebui sa apelati la profesionisti care va vor putea indruma pentru a face cele mai bune alegeri.

Speram ca v-a placut aceasta colectie de fotografii cu locuri de joaca amenajare in gradini si ca va veti amenaja si voi un astfel de spatiu pentru copii vostri.

Sursa foto