Cele mai inspirate proiecte DIY pentru casa si gradina – demult nu am mai vazut asemenea frumuseti

Proiectele DYI pot fi o modalitate extraordinara de a va personaliza casa sau gradina cu decoratiuni, accesorii sau piese de mobilier unice. La aceste proiecte puteti sa folositi materiale care v-au ramas de la alte amenajari sau puteti recicla diferite materiale sau obiecte vechi. In plus, aceste proiecte DIY sunt o modalitate excelenta de a petrece timp alaturi de cei dragi creand ceva ce va va decora casa, terasa sau gradina. In continuare va prezentam cateva idei de proiecte DIY pentru casa si gradina care speram sa va placa si sa va inspire.

Bar terasa din caramizi

GALERIE POZECaramizile sau blocurile de zgura sunt materiale care raman adeseori dupa diferite proiecte de amenajare astfel ce le puteti folosi pentru a face diferite piese de mobilier. Astfel puteti face un pat matrimonial sau chiar o biblioteca mare pentru carti in living. pentru terasa sau gradina puteti folosi blocurile de zgura pentru a amenaja un rond de flori, un bar pe terasa, un gratar sau chiar o banca mare in gradina. Pentru acestea veti avea nevoie si de scanduri sau chiar de paleti din lemn. Puteti folositi paletii intregi sau puteti sa ii taiati si sa folositi scandurile de diferite marimi. Jardiniere sau suporturi de flori poti fi de asemenea amenajate din caramizi de diferite dimeniuni. Pentru a decora aceste obiecte de mobilier puteti sa vopsiti caramizile sau blocurile de zgura in diferite culori pentru a se potrivi cu designul interior sau exterior.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste proiecte DIY pentru casa sau gradina si ca le veti distribui prietenilor vostri carora le placa sa face decorariuni, accesorii sau piese de mobilier.

Sursa foto