Cele mai frumoase casute pentru pasarile din gradina voastra

Natura care ne inconjoara este o adevarata binecuvantare de aceea tot mai multe persoane aleg sa locuiasca la periferia oraselor sau chiar in sate, unde pot avea gradini mai mari. Gradinile cu flori, plante si arbusti sunt o incantare atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere olfactiv. In plus, o gradina frumoasa cu mule flori si verdeata va atrage si diverse pasari, fluturi, albine sau alte insecte. Daca iubiti pasarile, atunci puteti sa puneti diverse casute pentru a le atrage sa-si faca cuib in chiar in gradina dumneavoastra. In continuare va prezint o colectie de fotografii cu casute deosebite pentru pasari pe care sunt sigur ca le veti aprecia.

Casute multicolore pasari

GALERIE POZECasutele pentru pasari pot avea atat un rol practic cat unul decorativ in gradina dumneavoastra. Puteti sa puneti casutele de pasarele in copaci sau pe diverse suporturi sau le puteti prinde de garduri sau de ziduri. Nu uitati sa puneti cateva seminte pentru a atrage pasarile sa isi faca cuiburile in aceste casute. Puteti sa achizitionati o astfel de casuta de la magazinele cu produse pentru gradina sau puteti sa faceti una acasa. Astfel puteti sa faceti o astfel de casuta din crengute de copaci, din scanduri sau din materialele care v-au ramas de la ultima amenajare. Incercati sa implicati si copii in aceste proiecte, deoarece aceste activitati ii va face sa aprecieze si mai mult natura si pasarile salbatice.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu casute colorate pentru pasari si ca ati salvat cateva pentru a le arata si persoanelor dragi voua.

Sursa foto: