Casute in copaci – idei si fotografii cu modele din care sa te inspiri

Casutele in copaci sunt poate cee mai interesanta amenjare pe care o puteti face in gradina dumneavoastra. O astfel de casuta va fi cu siguranta locul de joaca favorit al copiilor dar poate fi si un excelent spatiu de relaxare pentru adulti. Veti putea sa va relaxati, sa va odihniti sau sa admirati gradina la inaltime fara sa fiti deranjati. In functie de buget si copacii pe care ii aveti in gradina puteti sa va amenajati o casuta mica sau una mai mare pe diferite niveluri, cu terase si poduri. Va prezentam in continuare o colectie de fotografii cu casute in copaci superbe care va vor face sa va doriti una in gradina dumneavoastra.

Casuta din lemn in copac

 

 

GALERIE POZEAtunci cand doriti sa construiti o casuta intr-un copac trebuie sa tineti cont de grosimea copacilor din gradina. Daca o casuta mai mica poate fi construita in jurul trunchiului unui copac, una mai mare va trebui sa se sprijine pe mai multi copaci. Casutele in copaci se construiesc de obicei din lemn si pot fi acoperite cu carton, tabla sau tigla. Sistemul de acces este foarte important si depinde de dimensiunile gradinii. Puteti construi poduri mai lungi nu foarte abrupte sau scari pe mai multe niveluri. Puteti trage toate utilitatile in casuta din copac si sa o transformati intr-un spatiu locuibil pentru copii sau chiar in casa de oaspeti.

Vezi si: Poduri decorative de gradina asa cum nu ati mai vazut

Speram ca aceste fotografii vi s-au parut interesante si ca ati ales cateva modele care va plac pentru a le distribui si prietenilor vostri.

Sursa foto