Cascade de flori curgatoare – decoruri superbe pentru terasa si gradini

Decoratiunile cu flori pentru terasa si gradina sunt usor de realizat fiind in acelasi timp si foarte ieftine. Adaugarea unor vase si ghivece cu flori poate imbunatati designul acestor spatii personalizandu-le si facandu-le mai primitoare. Jardinierele, vasele si ghivecele cu flori de diferite marimi sau vasele de flori agatate de tavan sau de pereti sunt cateva idei de decorare cu flori. Astazi va vom prezenta cm puteti face o cascada de flori care poate fi o decoratiune superba pentru orce gradina sau terasa. Veti gasi asadar in continuare o colectie de fotografii cu cascade de flori care speram sa fie o buna sursa de inspiratie pentru persoanele care iubesc florile.

Cascada de flori pentru gradina

GALERIE POZEDecoratiunile cu flori in forma de cascada au devenit populare foarte rapid deoarece sunt usor de realizat si au un design incantator. Cea mai simpla metoda este sa folositi 4-5 vase de flori de dimensiuni diferite. Umpleti vasele cu pamant si puneti-le apoi unul in altul incepand cu cel care are cele mai mari dimensiuni. Plantati florile preferate in partea exterioara in fiecare vas asigurandu-va ca vasele au un drenaj bun. Plantati flori cu un colorit cat mai divers sau chiar flori agatatoare care vor da senzatia de curgere dintr-un vas in altul. O alta solutie pentru a face o cascada de flori este sa folositi vase de plastic pe care sa le gauriti trecand o teava de PVC prin ele. Lipiti vasele cu un adeziv, umpleti-le cu pamant si plantati florile pe care le indragiti.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu cascade de flori si ca le veti distribui si prietenilor vostri care indragesc decorurile cu flori.

Sursa foto