Cascade de gradina din piatra – hai sa vezi ce de modele frumoase!

Gradinile cele mai frumoase sunt cele in care este amenajat un iaz , o fantana arteziana sau o cascada. Chiar daca amenajarea acestora implica costuri destul de mari, beneficiile sunt pe masura. Veti avea un decor inedit care poate include si o zona de relaxare, unde va puteti racori in zilele de vara foarte calduroase. In plus curgerea apei va crea o atmonsfera linistita si relaxanta care va va ajuta sa eliminati stresul si oboseala acumulata in timpul zilei. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu cascade din piatra care pot infrumuseta orice gradina, curte sau terasa.

 

 

 

GALERIE POZE

 

 Cascadele pot fi integrate in diverse amenajari, incepand cu iazuri, rauri sau piscine sau pot fi doar un element decorativ pentru ziduri sau colturi de gradina. Vezi si: Idei pentru amenajarea colturilor gradinii. Folosirea pietrelor la amenajarea cascadelor le da un plus de naturalete si va transforma gradina intr-un peisaj montan. Indiferent de dimensiunile gradinii, veti gasi un model de cascada din piatra care sa va placa. Pentru gradinile mari, cascadele pot sa curga intr-o piscina, un lac sau intr-un rau iar pentru cele mici pot sa decoreze un zid sau un gard despartitor. Puteti folosi atat placi din piatra sau granit pentru placarea zidurilor cascadei cat si pietre mari cu forme si culori diverse. La sfarsit amplasati diferite sisteme de iluminare pentru a va putea bucura de frumusetea cascadelor si in noptile cu vreme frumoasa.

Speram ca aceasta colectie de fotografii cu cascade de gradina din piatra v-a inspirat sa va doriti un astfel de decor in gradina dumneavoastra.

Sursa foto