Bucataria din gradina – idei eficiente si utile pentru a crea un loc de vis

Din primavara pana toamna tarziu, atunci cand vremea este frumoasa, petrecem foarte mult timp in gradini sau pe terase. Dar stiati ca inafara activitatilor de relaxare si odihna puteti sa gatiti si preparatele voastre favorite in aer liber? Pentru aceasta trebui sa va amenajati o bucatarie exterioara pe terasa, in apropierea casei, sau chiar in gradina. O astfel de bucatarie exterioara poate fi destul de costisitoare de amenajat, dar va poate oferi toate conditiile pentru a gati diferite feluri de mancare in timp va intretineti invitatii bucurandu-va si de vremea frumoasa de afara. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu bucatarii exterioare superbe care speram sa fie pe placul vostru.

Bucatarie exterioara

GALERIE POZEAmenajarea unui bucatarii exterioare presupune o planificare minutioasa pentru ca aceasta sa corespunda nevoilor voastre. Amplasarea, dimensiunile si materialele folosite sunt importante pentru ca sa va puteti bucura de acest spatiu deosebit din gradina voastra. Locatia bucatariei poate fi pe terasa de langa casa, sub o pergola sau intr-un foisor pentru a va proteja de intemperii. Materialele folosite la amenajare vor trebui sa fie rezistente la umezeala si temperaturi ridicate sau scazute. Pe langa gratar, aragaz sau plita si cuptor, bucataria exterioara poate contine si o masa cu scaune sau un bar pentru servirea preparatelor gatite in aer liber. Nu uitati sa decorati acest spatiu cu diferite plante si decoratiuni si sa il iluminati pentru a il putea folosi si in serile calduroase de weekend.

Speram ca v-au placut toate aceste bucatarii exterioare amenajate pe terase sau in gradini si ca va doriti si voi sa va amenajati un astfel de spatiu in curtea voastra.

Sursa foto