Balansoare si leagane pentru verande si terase – fotografii inspirationale

Verandele sau terasele acoperite sunt spatii de relaxare care au multiple functionalitati. Acestea pot fi spatii ideale pentru a servi micul dejun sau doar cafeaua in aer liber dar si pentru a citi o carte sau pentru a ne relaxa. Pentru aceasta va trebui ca veranda si terasa sa aiba obiecte de mobilier confortabil precum scaune, fotolii sau canapele. Daca insa va doriti ceva mai mult atunci ar trebui sa alegeti un balasoar sau un leagan pentru terasa. Veti obtine astfel acel sentiment de plutire oferit de miscarile repetitive care va vor face sa va relaxati numaidecat. In continuare va prezentam cateva fotografii cu balansoare si leagane pentru verande sau terase care speram sa fie o buna sursa de inspiratie.

Leagan veranda

GALERIE POZEDaca veranda sau terasa va permite, cel mai indicat este sa achizitionati un leagan sau balansoar mare pentru a putea fi folosit de mai multe persoane concomitent. Daca nu gasiti un model care sa va placa puteti sa va faceti unul singur utilizand bucati de mobilier pe care nu il mai folositi. Balansoarele si leaganele pentru terase sunt de obicei din lemn care poate fi vopsit sau lacuit in diverse culori sau nuante care sa se potriveasca cu arhitectura exterioara a casei si a terasei. Pentru confort, utilizati saltele si perne in culori vii pentru a inveseli acest spatiu. Verificati periodic franghiile sau lanturile care sustin leaganul pentru a preveni accidentele.

Speram ca ati apreciat aceste fotografii cu balansoare si leagane pentru terase si verande si ca le veti distribui si prietenilor sau colegilor vostri.

Sursa foto