Arcade deosebite de gradina – idei si fotografii incantatoare

Daca credeati ca arcadele sunt elemente arhitecturale care se folosesc doar pentru interioare sa stiti ca v-ati inselat. Arcadele se folosesc si in gradini si sunt solutia perfecta pentru a decora intrarea de pe terase in gradina. Aceste arcade pot fi impodibite cu flori si plante agatatoare sau pot face parte dintr-un decor mai apmplu de gradina. Arcadele au de obicei forme ovale, dar puteti sa va amenajati o arcada deosebita cu forma circulara sau patrata. In continuare va prezenta cateva fotografii cu arcade superbe de gradina de care va veti indragosti.

Arcada de gradina cu flori

 

GALERIE POZEArcadele de gradina pot fi facute din diverse materiale precum fier, lemn sau piatra. Puteti sa va achizitionati arcade de gradina din fier sau lemn si sa le montati in gradina sau puteti sa le construiti singuri. Arcadele pot fi vopsite in diferite culori pentru a se potrivi cu gardul sau cu arhitectura generala a casei. Puteti folosi trunchiuri de copaci pentru a crea o arcada rustica sau impletituri din nuiele pentru o arcada deosebita. Aveti grija ca arcadele sa fie prinse bine in pamant pentru a nu exista riscul de a fi luate de vant si intemperii. Plantati langa arcade diferite tipuri de flori sau plante agatatoare sau decorati-le cu vase sau suporturi cu flori. Un model interesant de arcada de gradina este crearea unui tunel din mai multe arcade circulare amplasate pe un culuar.

Vezi si: Obeliscuri sau spalieri decorativi pentru gradina – idei si fotografii SUPER FRUMOASE

Speram ca aceste fotografii cu arcade de gradina v-au placut si ca v-au facut sa va doriti o astfel de arcada in gradina dumneavoastra.

Sursa foto