Aranjamente cu flori si arbusti ornamentali pentru gradini impresionante

Decorarea unei gradini este o munca dificila dar care este foarte placuta, in special atunci cand este apreciata de ceilalti. Exista nenumarate tipuri de amenajari, dar in orice gradina veti gasi flori si arbusti. Straturile de flori, plantele decorative si arbustii infrumuseteaza gradina si ii aduc un plus de culoare. Aranjate dupa anumite tiparuri, florile si arbustii pot inveseli o terasa sau pot crea personaje din cartile preferate ale copiilor. In continuare va vom prezenta o colectie superba de fotografii cu gradini cu aranjamente create din flori  si arbusti ornamentali.

 

Rochii din flori pentru statui

 

 

GALERIE POZE

 Inainte sa incepeti amenajarea unei gradini, consultati-va cu un expert in amenajari exterioare  si peisagistica. Veti afla astfel ce plante pot creste impreuna, cum sa le ingrijiti si in ce fel de decoruri se pot incadra. Aveti grija sa udati arbustii si florile conform instructiunilor si nu uitati sa-i tundeti ori de cate ori au un aspect neingrijit. Daca totusi vreti sa transformati gradina intr-un spatiu de basm, puteti sa folositi florile si arbustii pentru crearea unor personaje preferate de copii. Astfel diferiti arbusti mai mici pot fi transformati in pitici, iar florile pot decora rochiile unor printese. Diferite pasari, animale sau flori pot de asemenea fi create din arbusti, flori si pietris colorat. Consultati-va cu cei mici deoarece gradina va fi locul lor de joaca preferat.

Speram ca le veti distribui si prietenilor vostri aceste fotografii si ca veti incerca si dumneavostra sa va transformati gradina intr-un loc de poveste.

 

Surse foto: