Amenajari si decoratiuni superbe de gradina din gabioane – pentru a obtine un spatiu de VIS

Un gabion este format dintr-o plasa de sarma care este umpluta cu pietre de diferite marimi. In ultima perioada, gabioanele au inceput sa fie folosite tot mai des pentru decorarea gradinilor prin crearea unor ziduri, scari, mici iazuri sau chiar a mobilierului. Cu ajutorul gabioanelor puteti crea atat un decor rustic cat si unul modern avand in vedere ca puteti folosi diferite tipuri de plase de sarma sau de pietre. In continuare veti gasi o colectie de fotografii cu amenajari si decoratiuni pentru gradina din gabioane care speram sa va placa si sa va inspire.

Amenajare gradina din gabioane

GALERIE POZEGabioanele pot sa repezinte decoratiuni interesante pentru gradina sau terasa datorita combinatiei interesante intre sarma si piatra. Puteti astfel sa decorati un perete prea simplu de pe terasa sau sa inlocuiti un gard din gradina cu un astfel de gabion. O banca interesanta in gradina sau un bar pe terasa pot fi de asemenea facute din gabioane. Combinati gabioanele cu lemnul sau metalul si veti obtine decoruri rustice sau moderne care se vor protrivi perfect cu arhitectura exterioara a casei.

Suporturile de flori sau jardinierele de diferite marimi pot de asemenea fi facute din gabioane. Straturile inaltate de flori sau jardinierele rotunde, patrate sau dreptunghiulare vor fi decoratiuni pe care toata lumea le va admira. Folositi pietre albe pentru a scoate in evidenta florile cu un colorit viu sau pietre naturale pentru pantele decorative de mari dimensiuni.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste amenajari si decoratiuni din gabioane si ca nu veti ezita sa le distribuiti si prietenilor vostri de pe instagram sau pinterest.

Sursa foto